FAQ

Parkering. Foran den gamle mødding. Vær venlig at undlade at køre helt ind til huset. Det kan græsset ikke holde til.

Wifi koden er marie1727

Nøgleboksen sidder til venstre over indgangsdøren under tangtaget.

Varmepumpen (luft til luft) tændes og slukkes på selve radiatoren i stuen. Se nærmere i instruktionsbogen.

Pille ovnen startes ved 1) at tilslutte el ledningen i stik ved gulvet til venstre for ovnen og 2) at trykke 2-3 sekunder på cirklen på bagsiden af fjernbetjeningen, der ligger oven på det blå skab over for ovnen. Se nærmere i instruktionsbogen. Piller koster 50 kr. pr sæk. Sækkene står ude i laden. Ved brug af ovnen skal askeskuffen støvsuges efter flere dages konstant brug. Ovnen skal være kold inden støvsugningen.

Køkkenaffald skal lægges i affaldssækken der står i indkørslen fra Gl. Havnevej. Sækken tømmes hver torsdag. Man kan ikke sætte ekstra poser ved siden af sækken. Det giver en bøde på 100 kr.

El aflæses på måleren, der sidder udvendigt på siden af lade vægen, der vender ned mod Gl. Havnevej. Cykler kan lejes hos Marinapark i Østerby Havn tlf. 40214093.

Ved tekniske uheld, kontakt os på numre anført i lejekontrakten.

Rengøring af huset (hvis du ikke bestilt slutrengøring) Gulve støvsuges og vaskes Vindueskarme og borde tørres af med fugtig klud Køleskabet tømmes og rengøres Køkkenet rengøres og gulvet vaskes Toilet og badeværelse gøres rent Puder og dyner rystes og lægges i sengene, som de tilhører Vand venligst blomsterne i stuen Hynder til havemøbler lægges ind i laden Støvsuger står i gangen ind til toilettet Rengøringsmidler står i skab ved siden af vaskemaskinen

Copyright @ All Rights Reserved